TARHURIN FERMENTOITU HÄRKÄPAPU TUMMA ROUHE ME, 2 kg
TUORETUOTE/VACUM: +6 °C
SÄILYVYYS: avattuna 7 pv
PARASTA ENNEN: kts. etiketti
Lataa ao. linkistä tuotekortti itsellesi >


AINEKSET: Fermentoitu härkäpapu (Suomi), vesi, merisuola, sokerikulööri (E-150d) • ELINTARVIKKEEN TYYPPI: Raaka-aine, kypsä • VALMISTUSTAPA: Fermentointi • RAAKA-AINEET: (luokitus): Palkokasvituotteet • RUOKALAJIT (luokitus): Palkokasvivalmiste • SYÖTÄVÄ OSUUS: 100 % • KÄYTTÖ: Kuten kypsä jauheliha; kastikkeet, laatikot, keitot, leivonta, ym. • ANNOSTELU: Reseptin mukainen määrä
ERITYISRUOKAVALIOT:
Kolesteroliton • Laktoositon • Vähäsuolainen • Laktovegetaarinen • Gluteeniton • Lakto-ovo-vegetaarinen • Munaton • Soijaton • Makeuttamaton • Maidoton • Vegaaninen
RAVINTOSISÄLTÖ/100g:
Energia 544 Kj/130 Kcal • Rasva 1,5g, josta tyydyttyneitä 0,27g • Hiilihydraatti 5,1g, josta sokeria 4,3g • Proteiini 16g • Suola 0,7g • Kuitu 8,0g
EI NÄITÄ ALLERGEENEJÄ:
Vehnä • Gluteeni • Kala • Äyriäiset • Kananmuna • Maapähkinä • Soija • Maito • Laktoosi • Pähkinä • Manteli • Selleri • Sinappi • Seesami • Rikkidioksidi • Sulfaatti • Lupiini • Nilviäiset
Tuotteen hiilijalanjälki annoksessa on 0,4 kg CO2-ekv/kg • Runsaskuituinen • Runsasproteiininen

Tuote sopii Low FODMAP ruokavalioon.
TUTUSTU MYÖS MUIHIN MAUKKAISIIN FERMENTOITUIHIN RAAKA-AINEISIIMME
TARHURIN PAVUN VASTUULLINEN RAAKA-AINE
Kotimainen kasviproteiini • Low FODMAP -sertifioitu • Allergeeniton • Lisäaineeton • Hiilijalanjälki 0,8 kg CO2 -ekv/kg • Eettisesti tuotettu