TARHURIN FERMENTOITU HÄRKÄPAPU VAALEA PALA ME, 3 kg


PAKASTETUOTE/VACUM: -18°C
SÄILYVYYS: avattuna 7 pv
PARASTA ENNEN: kts. etiketti
Sulanutta tuotetta ei saa pakastaa uudelleen.

Lataa ao. linkistä tuotekortti itsellesi >
TUOTETUNNISTE: 58
AINEKSET: Fermentoitu härkäpapu (Suomi), vesi, merisuola • ELINTARVIKKEEN TYYPPI: Raaka-aine, kypsä • VALMISTUSTAPA: Fermentointi • RAAKA-AINEET: (luokitus): Palkokasvituotteet  • RUOKALAJIT (luokitus): Palkokasvivalmiste • SYÖTÄVÄ OSUUS: 100 % • KÄYTTÖ: Kuten kypsä jauheliha; kastikkeet, laatikot, keitot, leivonta, ym. • ANNOSTELU: Reseptin mukainen määrä
ERITYISRUOKAVALIOT:
Kolesteroliton Laktoositon • Vähäsuolainen • Laktovegetaarinen • Gluteeniton • Lakto-ovo-vegetaarinen • Munaton • Soijaton • Makeuttamaton • Maidoton • Vegaaninen
RAVINTOSISÄLTÖ/100g:
Energia 544 Kj/130 Kcal • Rasva 1,5g,  josta tyydyttyneitä 0,27g • Hiilihydraattii 5,1g, josta sokeria 4,3g • Proteiini 16g • Suola 0,7g • Kuitu 8,0g
EI NÄITÄ ALLERGEENEJÄ:
Vehnä • Gluteeni Kala Äyriäiset Kananmuna Maapähkinä Soija Maito • Laktoosi • Pähkinä • Manteli • Selleri • Sinappi • Seesami • Rikkidioksidi • Sulfaatti • Lupiini • Nilviäiset

Tuotteen hiilijalanjälki annoksessa on 0,4 kg CO2-ekv/kg • Runsaskuituinen • Runsasproteiininen

* Härkäpavulle tyypilliset sokerit on fermentoinnilla pilkottu vatsaystävälliseen muotoon.
Tuote sopii Low FODMAP ruokavalioon.

TUTUSTU MYÖS MUIHIN MAUKKAISIIN FERMENTOITUIHIN RAAKA-AINEISIIMME



TARHURIN PAVUN VASTUULLINEN RAAKA-AINE

Kotimainen kasviproteiini Low FODMAP -sertifioitu Allergeeniton Lisäaineeton Hiilijalanjälki 0,8 kg CO2 -ekv/kg Eettisesti tuotettu

Translate »