Yhteystiedot
TARHURIN PAPU – ruoka-ammattilaisten luotettava kumppani
Fermentoitu härkäpapu on uusi kasviproteiini, joka haastaa jopa vannoutuneet lihansyöjät kokeilemaan kuinka hyvää, vatsaystävällistä ja terveellistä kasvisruoka voi olla. Fermentoitu härkäpapu on gluteeniton, laktoositon, maidoton, soijaton, lisäaineeton ja allergeeniton.
Hyvänmakuinen, runsasproteiininen ja -kuituinen fermentoitu härkäpapu ihastuttaa varmasti kasvissyöjiä, vegaaneja ja sekasyöjiä – yhä laajempaa joukkoa. Tuoretuotteet ja pakastetuotteet löytyvät jo keskusliikkeistä.
Voit myös tilata tästä soittamalla tai lähettämällä viestin.
Voit varautua suosioon!
Vatsaystävällinen härkäpapumme on saanut arvostetun australialaisen Monashin yliopiston sertifikaatin ensimmäisenä paputuotteena maailmassa! Tarhurin fermentoitu papu sopii Low FODMAP ruokavaliota noudattavillekin.
RUOKA-AMMATTILAINEN
Kysy lisätietoja, kommentoi tai tee tilaus
osoite
Käynti:
Tarhurin Papu Oy
Karamalmintie 2
Ovi 432
02630 ESPOO
Tavarantoimittaja:
Lastaussilta K421-423
Posti:
Tarhurin Papu Oy
Karamalmintie 2
02630 ESPOO
yhteyshenkilö
MYYNTI
Markku Lilja
Myyntijohtaja
Puh. +358 45 697 9258
markku.lilja(a)tarhurinpapu.fi
info(a)tarhurinpapu.fi
LASKUTUSTIEDOT
Y-tunnus: 2951974-6
Alv-tunnus: FI29519746
OVT-tunnus: 003729519746
Operaattori: Opus Capita Solutions Oy (E204503)

TARHURIN PAVUN vastuullinen raaka-aine
Kotimainen kasviproteiini • Low FODMAP -sertifioitu • Allergeeniton • Lisäaineeton • Hiilijalanjälki 0,8 kg CO2 -ekv/kg • Eettisesti tuotettu