Yhteystiedot

TARHURIN PAPU – ruoka-ammattilaisten luotettava kumppani

Fermentoitu härkäpapu on uusi kasviproteiini, joka haastaa jopa vannoutuneet lihansyöjät kokeilemaan kuinka hyvää, vatsaystävällistä ja terveellistä kasvisruoka voi olla. Fermentoitu härkäpapu on gluteeniton, laktoositon, maidoton, soijaton, lisäaineeton ja allergeeniton.

Hyvänmakuinen, runsasproteiininen ja -kuituinen fermentoitu härkäpapu ihastuttaa varmasti kasvissyöjiä, vegaaneja ja sekasyöjiä – yhä laajempaa joukkoa. Tuoretuotteet ja pakastetuotteet löytyvät jo keskusliikkeistä.
Voit myös tilata tästä soittamalla tai lähettämällä viestin.

Voit varautua suosioon!
Vatsaystävällinen härkäpapumme on saanut arvostetun australialaisen Monashin yliopiston sertifikaatin ensimmäisenä paputuotteena maailmassa! Tarhurin fermentoitu papu sopii Low FODMAP ruokavaliota noudattavillekin.

RUOKA-AMMATTILAINEN

Kysy lisätietoja, kommentoi tai tee tilaus

osoite

Käynti:
Tarhurin Papu Oy
Karamalmintie 2
Ovi 432
02630 ESPOO

Tavarantoimittaja:
Lastaussilta K421-423

Posti:
Tarhurin Papu Oy
Karamalmintie 2
02630 ESPOO

yhteyshenkilö

MYYNTI
Markku Lilja
Myyntijohtaja
Puh. +358 45 697 9258
markku.lilja(a)tarhurinpapu.fi
info(a)tarhurinpapu.fi


LASKUTUSTIEDOT

Y-tunnus: 2951974-6
Alv-tunnus: FI29519746
OVT-tunnus: 003729519746
Operaattori: Opus Capita Solutions Oy (E204503)

    TARHURIN PAVUN vastuullinen raaka-aine

    Kotimainen kasviproteiini Low FODMAP -sertifioitu Allergeeniton Lisäaineeton Hiilijalanjälki 0,8 kg CO2 -ekv/kg Eettisesti tuotettu

    Translate »